Универзитет 'Св.Кирил и Методиј' во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Конечни ранг листи за запишување на студенти на прв циклус студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје, во првиот уписен рок, во учебната 2015/2016

Огласна табла

Оперски гала концерт „Млади оперски надежи-Коста Трпков“! Студенти по соло пеење настапуваат како солисти со оркестарот на Македонската опера и балет, под диригентско водство на Дијана Илкоска. Понеделник, 12.6.2017, со почеток во 20:00 часот, во салонот на МОБ!

10/06/2017

<< Затвори