Универзитет 'Св.Кирил и Методиј' во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

НАЈНОВИ ИЗМЕНИ ***Есенска испитна сесија 2016/207 (август - септември)***

Објавено на: 14 јуни 2017

Почитувани студенти,


во прилог се објавени термините за полагање на испитите во есенската испитна сесија 2016/2017 (август - септември).

Термините за пријавување на испитите може да ги погледнете на следниов линк: http://fmu.ukim.edu.mk/mk/Home/News/27335/Prijavuvanje-na-ispiti-za-esenskata-ispitna-sesija-2016-2017

ИСПИТНА СЕСИЈА Август-Септември 2017.pdf

Огласна табла

Оперски гала концерт „Млади оперски надежи-Коста Трпков“! Студенти по соло пеење настапуваат како солисти со оркестарот на Македонската опера и балет, под диригентско водство на Дијана Илкоска. Понеделник, 12.6.2017, со почеток во 20:00 часот, во салонот на МОБ!

10/06/2017

<< Затвори