Универзитет 'Св.Кирил и Методиј' во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Испит од втор циклус студии - Ивана Коцевска

Објавено на: 07 јули 2017

С О О П Ш Т Е Н И Е

На 17.7.2017 (понеделник), со почеток во 11:00 часот, ќе се одржи одбрана на испит од втор циклус студии од студиската програма по БАЛЕТСКА ПЕДАГОГИЈА на студентот ИВАНА КОЦЕВСКА.

             

Комисија:     Вонр. проф. д-р Соња Здравкова Џепароска

                      Проф. д-р Викторија Коларовска Гмирја

                      Вонр. проф. д-р Искра Шукарова


Огласна табла

Оперски гала концерт „Млади оперски надежи-Коста Трпков“! Студенти по соло пеење настапуваат како солисти со оркестарот на Македонската опера и балет, под диригентско водство на Дијана Илкоска. Понеделник, 12.6.2017, со почеток во 20:00 часот, во салонот на МОБ!

10/06/2017

<< Затвори