Универзитет 'Св.Кирил и Методиј' во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Распоред на приемни испити за упис на кандидати во I година и упатство за полагање на приемните испити

Објавено на: 12 јули 2017

Се известуваат сите заинтересирани кандидати за упис во I (прва) година на Факултетот за музичка уметност - Скопје, дека во прилог може да го погледнат Упатството за полагање на приемни испити и распоредот на приемните испити за кандидатите кои ќе се пријават во првиот уписен рок во учебната 2017/2018 година.

Приемни испити 2017-2018 прв рок.doc Упатство за приемни испити 2017-2018.docx

Огласна табла

Оперски гала концерт „Млади оперски надежи-Коста Трпков“! Студенти по соло пеење настапуваат како солисти со оркестарот на Македонската опера и балет, под диригентско водство на Дијана Илкоска. Понеделник, 12.6.2017, со почеток во 20:00 часот, во салонот на МОБ!

10/06/2017

<< Затвори