Универзитет 'Св.Кирил и Методиј' во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Распоред на приемни испити, за кандидатите пријавени во вториот уписен рок во учебната 2017/2018 година

Објавено на: 04 септември 2017

Почитувани кандидати, 

во прилог е објавен распоредот за полагање на приемните испити за кандидатите пријавени во вториот уписен рок во учебната 2017/2018 година. 

Распоред за приемни испити - втор уписен рок.doc

Огласна табла

Оперски гала концерт „Млади оперски надежи-Коста Трпков“! Студенти по соло пеење настапуваат како солисти со оркестарот на Македонската опера и балет, под диригентско водство на Дијана Илкоска. Понеделник, 12.6.2017, со почеток во 20:00 часот, во салонот на МОБ!

10/06/2017

<< Затвори