Универзитет 'Св.Кирил и Методиј' во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

ОТВОРЕН ДЕН НА УКИМ

Објавено на: 02 мај 2018

Отворен ден на УКИМ на 5.5.2018 година од 10 до 17 часот на Кампусот на техничките факултети (МФС, ФЕИТ, ФИНКИ, ТМФ). ПОВЕЛЕТЕ!!!