Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Musica Viva 2019/20 (#3): Концерт на студентите од вокално-инструменталните оддели

Објавено на: 15 декември 2019

Третиот концерт на студентите од вокално-инструменталните оддели на ФМУ од програмата Musica Viva за академската 2019/20 ќе се одржи во среда, 18 декември 2019 година, во Концертната сала на ФМУ - Скопје, со почеток во 19 часот.