Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ЗА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР ОД УЧЕБНАТА 2019/2020 ГОДИНА

Објавено на: 15 февруари 2020

Во прилог може да го погледнете распоредот на часови за летниот семестар од учебната 2019/2020 година. Распоредот е ажуриран на 8.02.2020 година.

Распоред, летен семестар 2019-A8022020.pdf