Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Јунска испитна сесија (јуни-јули) 2020

Објавено на: 10 јуни 2020

Почитувани студенти,

Во прилог можете да ја погледнете јунската испитна сесија (ажурирана на 01.07.2020).

ЈуниИспитнаСесија 7 2020.pdf