Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Прелиминарна ранг листа, втор уписен рок 2020/2021

Објавено на: 23 септември 2020

Почитувани кандидати,

Во прилог може да ја погледнете прелиминарната листа од вториот уписен рок во учебната 2020/2021 година.

Прелиминарна 2020 втор рок, за објава.docx