Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ЗА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ОД УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА

Објавено на: 01 октомври 2020

Почитувани,

во прилог можете да го погледнете распоредот на часови за зимскиот семестар 2020/2021 година, ажуриран на 15.10.2020 година.

Распоред зимски семестар 1510 2020.pdf