Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ЗА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР ОД УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА

Објавено на: 15 февруари 2021

Почитувани,

во прилог можете да го погледнете распоредот на часови за летниот семестар 2020/2021 година, ажуриран на 16.02.2021 година.

Распоред летен семестар 1602 2021.pdf