Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ЗА МАРТ, ЛЕТЕН СЕМЕСТАР ОД УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА

Објавено на: 15 февруари 2021

Почитувани,

во прилог можете да го видите распоредот на часови со физичко присуство за месец март од зимскиот семестар, учебна 2020/2021 година. Распоредот е ажуриран на 09.03.2021 година.

Распоред со физичко присуство 03 09 03 2021.pdf