Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ, ЛЕТЕН СЕМЕСТАР, УЧЕБНА 2020/2021 ГОД.

Објавено на: 07 април 2021

Почитувани,

во прилог можете да го видите распоредот на часови со физичко присуство за месец април од летниот семестар, учебна 2020/2021 година. Распоредот е ажуриран на 21.04.2021 година.

Распоред со физичко присуство 04 03 2021.pdf