Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Септемвриска испитна сесија (август- септември 2021)

Објавено на: 03 август 2021

Почитувани,

во прилог можете да го погледнете распоредот за септемвриската испитна сесија (23 август - 17 септември 2021).

Распоредот е ажуриран на 29.08.2021 година.

Септември испитна сесија 1107 2021.pdf