Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ЗА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ОД УЧЕБНАТА 2021/2022

Објавено на: 01 октомври 2021

Почитувани,

во прилог можете да го погледнете распоредот на часови за учебната 2021/2022 година, ажуриран на 15.11.2021 година.

Распоред зимски семестар 1710 2021.pdf