Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

ПРОМЕНА НА ТЕРМИН: Циклус предавања НАУЧНИ СРЕДИ, проф. д-р Снежана Филиповска: Балетската уметност како составен дел од културните збиднувања во Македонија, 1 декември, почеток во 19 часот

Објавено на: 22 ноември 2021

*Заради прогласената тридневна жалост предавањето се одложува за идната среда, 1 декември, во 19 часот.

Во рамките на одбележувањето на 55 години од своето основање Факултетот за музичка уметност започнува со циклус предавања НАУЧНИ СРЕДИ. Ќе го отвори проф. д-р Снежана Филиповска со тема „Балетската уметност како составен дел од културните збиднувања во Македонија на платформата zoom

Сите заинтересирани можат да се приклучат на линкот:

https://us06web.zoom.us/j/86734751852
Meeting ID: 867 3475 1852