Објавено на: 16 октомври 2014

"АPOLLONIA JAZZ WORKSHOP" - 18 и 19 октомври

На 18-ти и 19-ти октомври во малата сала на Факултетот за музичка уметност-Скопје ќе се одржи „Аполонија џез работилница“ со познатиот џез музичар Марк Момас (Marc Mommaas) од "The New York Jazz Workshop".

Влезот и учеството на работилницата се слободни.

APOLLONIA JAZZ FLYER DARK.pdf Apollonia Jazz Workshop BANNER-01-01.pdf

Објавено на: 02 октомври 2014

Семинар по труба со Виценте Кампос

Во периодот од први до четврти октомври на ФМУ-Скопје се одржува семинар по труба со реномираниот шпански трубач Виценте Кампос (Vicente Campos).


Објавено на: 18 септември 2014

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ

Распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2014/2015 година

РАСПОРЕД 2014-2015.pdf