Објавено на: 02 октомври 2014

Семинар по труба со Виценте Кампос

Во периодот од први до четврти октомври на ФМУ-Скопје се одржува семинар по труба со реномираниот шпански трубач Виценте Кампос (Vicente Campos).


Објавено на: 18 септември 2014

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ

Распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2014/2015 година

РАСПОРЕД 2014-2015.pdf