Ss. Cyril and Methodius University in Skopje Faculty of music - Skopje

The Department for Ballet Pedagogy

Associate professor

д-р Искра Шукарова

email: sukarovai@yahoo.com
biography

Associate professor

д-р Снежана Филиповска

email: snezana51@yahoo.com
biography

Associate professor

д-р Соња Здравкова Џепароска

email: zdravkova_dzeparoski@yahoo.com
biography

HEAD (OF THE DEPARTMENT)
Associate professor

м-р Тања Вујисиќ Тодоровска

email: tanjavujisic1@yahoo.com
biography

Docent

м-р Александра Мијалкова

Пополни инструмент

email: amijalkov@yahoo.com
biography


Огласна табла

Оперски гала концерт „Млади оперски надежи-Коста Трпков“! Студенти по соло пеење настапуваат како солисти со оркестарот на Македонската опера и балет, под диригентско водство на Дијана Илкоска. Понеделник, 12.6.2017, со почеток во 20:00 часот, во салонот на МОБ!

10/06/2017

<< Затвори