Универзитет 'Св.Кирил и Методиј' во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Галерија

    Огласна табла

    Оперски гала концерт „Млади оперски надежи-Коста Трпков“! Студенти по соло пеење настапуваат како солисти со оркестарот на Македонската опера и балет, под диригентско водство на Дијана Илкоска. Понеделник, 12.6.2017, со почеток во 20:00 часот, во салонот на МОБ!

    10/06/2017

    << Затвори