Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Видео Галерија

Седмата книгата за вокалните циклуси и песни од проф. д-р Димитрије Бужаровски

Шестата книга за творештвото на проф. д-р Димитрије Бужаровски посветена на неговата солистичка и камерна музика

Musica Viva во чест на 55 години ФМУ, Свечен концерт во чест на Денот на ФМУ и Научни среди

Книга за делата за пијано од проф. д-р Димитрије Бужаровски

Интеракција – Теодора Авросиевска, Катерина Здравковска

Шпански танц од балетот „Лебедово езеро” на П. И. Чајковски – Драгана Илиевска, Оља Тошиќ

Варијација на Колумбина од балетот „Арлекинада” на Р. Дриго – Виолета Карајанова

Варијација на Медора од балетот „Корсар” на Л. Минкус – Мартина Димовска

Мошковски валс – Матеа Каревски, Balázs Lőcsei