Универзитет 'Св.Кирил и Методиј' во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Студентски правобранител

На Универзитетот е формиран студентски правобранител заради заштита на правата на студентите. Студентскиот правобранител работи врз основа на Статутот на Универзитетот и Правилникот за студентски правобранител и постапува по барање на студентот доколку е повредено некое право од лицата вклучени во наставно-образовниот процес, од страна на факултетот или универзитетската администрација. Во периодот 2009/2011 г., за Студентски правобранител е избран Никола Главинче.

Веб страна на студентски правобранител

Email: st_pravobranitel@ukim.edu.mk

Телефон: 072 30 20 20 


Огласна табла

Оперски гала концерт „Млади оперски надежи-Коста Трпков“! Студенти по соло пеење настапуваат како солисти со оркестарот на Македонската опера и балет, под диригентско водство на Дијана Илкоска. Понеделник, 12.6.2017, со почеток во 20:00 часот, во салонот на МОБ!

10/06/2017

<< Затвори