Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Распореди/Испити

Објавено на: 30 декември 2020

Одбрана на прв дел од докторска дисертација на студентката м-р Мимоза Ќека

  На 11.01.2021 година (понеделник) со почеток во 12:00 часот во формат на Zoom конференција ќе се одржи одбрана на прв дел од докторската дисертација- рецитал на м...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 30 ноември 2020

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ЗА ДЕКЕМВРИ, ЗИМСКИ СЕМЕСТАР, УЧЕБНА 2020/2021 ГОДИНА

Во прилог можете да го видите распоредот на часови со физичко присуство за месец декември од зимскиот семестар, учебна 2020/2021 година. Распоредот е ажуриран на 25.12.20...
прочитај повеќе >>