Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Распореди/Испити

Објавено на: 02 ноември 2020

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ЗА НОЕМВРИ, ЗИМСКИ СЕМЕСТАР, УЧЕБНА 2020/2021 ГОДИНА

Во прилог можете да го видите распоредот на часови со физичко присуство за месец ноември од зимскиот семестар, учебна 2020/2021 година. Распоредот е ажуриран на 1.11.2020...
прочитај повеќе >>