Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Распореди/Испити

Објавено на: 27 јануари 2020

Испит од втор циклус студии на студентот Гонца Богоромова Краповски

СООПШТЕНИЕ На ден 1.2.2020 (сабота) ќе се одржи испит втор циклус студии на студиската програма за музичка интерпретација и композиција на студентот Гонца Богоромова Кра...
прочитај повеќе >>