Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Конкурси

Објавено на: 17 јули 2019

РОКОВИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ, ПОЛАГАЊЕ И ЗАПИШУВАЊЕ НА СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ, ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2019/2020

РОКОВИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ, ПОЛАГАЊЕ И ЗАПИШУВАЊЕ НА СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ, ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2019/2020   ...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 27 мај 2019

КОНКУРС ВО РАМКИ НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+ АКЦИЈА 1: ИНДИВИДУАЛНА МОБИЛНОСТ ЗА СТУДЕНТИ И НАСТАВЕН КАДАР за летниот семестар во академската 2019/2020 година

Почитувани, Ве известуваме дека Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје го објави Конкурсот во рамки на програмата ЕРАЗМУС+K103 на Европската комисија ...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 16 април 2019

Конкурс за доделување на стипендии од Фондацијата „Атанас Близнакоф“ при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“

   Врз основа на Одлуката бр. 12-276/3 од 15.02.2019 година, за доделување на стипендии на редовни студенти од прв циклус студии на Универзитетот „Св. Кир...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 01 март 2019

Конкурс за летна студентска пракса/стажирање во рамки на програмата ЕРАЗМУС+ (KA 103) за учебната 2018/2019 година

Во рамки на програмата ЕРАЗМУС+ KА 103 на Европската комисија, Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” распишува конкурс за доделување стипендии за студенти за ре...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 11 декември 2018

Пријавување за упис на втор циклус студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје, во вториот уписен рок во учебната 2018/2019 година

С О О П Ш Т Е Н И Е ЗА УПИС НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ, ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2018/2019   СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТ...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 30 октомври 2018

Конкурс на Шпаркасе Банка Македонија за стипендирање на најдобрите студенти за Best of South Eastern Region програмата за 2019/2020 година

Шпаркасе Банка Македонија и Steiermarkische Sparkasse во соработка со неколку Универзитети во Грац, Република Австрија, ја промовираат програмата за избор и стипендирање ...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 19 септември 2018

С О О П Ш Т Е Н И Е ЗА УПИС НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ, ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2018/2019

С О О П Ш Т Е Н И Е ЗА УПИС НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ, ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2018/2019   СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ ЗА...
прочитај повеќе >>