Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Распореди/Испити

Објавено на: 25 септември 2019

Распоред за полагање на приемни испити, за кандидатите пријавени во третиот уписен рок, во учебната 2019/2020

Се известуваат кандидатите пријавени за упис на прв циклус студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје, во третиот уписен рок од учебната 2019/2020 година, дека рас...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 13 септември 2019

Распоред за полагање на приемни испити, за кандидатите пријавени во вториот уписен рок, во учебната 2019/2020

Во прилог може да го погледнете распоредот за полагање на приемните испити за кандидатите пријавени за упис на прв циклус студии, во вториот уписен рок од учебната 2019/2...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 11 септември 2019

Јавна одбрана на теорискиот дел од докторската дисертација на кандидатката м-р Огненка Герасимовска

С О О П Ш Т Е Н И Е На ден 17.9.2019 (вторник), со почеток во 17:00 часот, на Факултетот за музичка уметност - Скопје, ќе се одржи одбрана на теорискиот труд од док...
прочитај повеќе >>