Универзитет 'Св.Кирил и Методиј' во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ

Објавено на: 22 септември 2014

Распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2014/2015 година

РАСПОРЕД 2014-2015.pdf

Огласна табла

Оперски гала концерт „Млади оперски надежи-Коста Трпков“! Студенти по соло пеење настапуваат како солисти со оркестарот на Македонската опера и балет, под диригентско водство на Дијана Илкоска. Понеделник, 12.6.2017, со почеток во 20:00 часот, во салонот на МОБ!

10/06/2017

<< Затвори