Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Семинар по труба со Виценте Кампос

Објавено на: 02 октомври 2014

Во периодот од први до четврти октомври на ФМУ-Скопје се одржува семинар по труба со реномираниот шпански трубач Виценте Кампос (Vicente Campos).