Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

"АPOLLONIA JAZZ WORKSHOP" - 18 и 19 октомври

Објавено на: 16 октомври 2014

На 18-ти и 19-ти октомври во малата сала на Факултетот за музичка уметност-Скопје ќе се одржи „Аполонија џез работилница“ со познатиот џез музичар Марк Момас (Marc Mommaas) од "The New York Jazz Workshop".

Влезот и учеството на работилницата се слободни.

APOLLONIA JAZZ FLYER DARK.pdf Apollonia Jazz Workshop BANNER-01-01.pdf