Универзитет 'Св.Кирил и Методиј' во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Испит од втор циклус студии - Андријана Петковски

Објавено на: 28 септември 2017

С О О П Ш Т Е Н И Е

На 4.10.201(среда), со почеток во 10:00 часот, ќе се одржи одбрана на испит од втор циклус студии од студиската програма по БАЛЕТСКА ПЕДАГОГИЈА – КЛАСИЧЕН БАЛЕТ на студентката АНДРИЈАНА ПЕТКОВСКИ.

 

Комисија: 

Вонр. проф. д-р Снежана Филиповска

Проф. м-р Тања Вујисиќ - Тодоровска

Вонр. проф. д-р Искра Шукарова

                   

                   


Огласна табла

Оперски гала концерт „Млади оперски надежи-Коста Трпков“! Студенти по соло пеење настапуваат како солисти со оркестарот на Македонската опера и балет, под диригентско водство на Дијана Илкоска. Понеделник, 12.6.2017, со почеток во 20:00 часот, во салонот на МОБ!

10/06/2017

<< Затвори