Универзитет 'Св.Кирил и Методиј' во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Испит од втор циклус студии - Патриција Ѓоргиева

Објавено на: 08 ноември 2017

С О О П Ш Т Е Н И Е

На 16.11.2017 (четврток), со почеток во 12:00 часот, ќе се одржи одбрана на испит од втор циклус студии од студиската програма по МУЗИЧКИ НАУКИ на студентката ПАТРИЦИЈА ЃОРГИЕВА.

 

Комисија: 

Проф. д-р Викторија Коларовска Гмирја

Проф. м-р Жана Димчевска

Вонр. проф. д-р Трена Јорданоска

                   

 


Огласна табла

Оперски гала концерт „Млади оперски надежи-Коста Трпков“! Студенти по соло пеење настапуваат како солисти со оркестарот на Македонската опера и балет, под диригентско водство на Дијана Илкоска. Понеделник, 12.6.2017, со почеток во 20:00 часот, во салонот на МОБ!

10/06/2017

<< Затвори