Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Концерт во чест на Драган Ѓаконовски -Шпато

Објавено на: 25 декември 2017

На 26.12.2017 година ќе се одржи концерт во чест на Драган Ѓаконовски - Шпато на Биг Бендот и студентите од популарни жанрови од ФМУ-Скопје, под диригентската палка на проф. м-р Кире Костов. Како гости ќе настапат: доц. м-р Андријана Јаневска, Нико Ѓоргиевски и Кирил Кузманов. Концертот ќе се одржи во Event Center Square 21 (поранешно Кино Вардар) со почеток од 19:00 ч. Влезот е слободен!