Универзитет 'Св.Кирил и Методиј' во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

„Вечер на Росини“ - Концерт на ФМУ - Скопје

Објавено на: 09 мај 2018

Вечерва, во 19:00 ч. во концертната сала на ФМУ - Скопје (9.5.2018 година) ќе се одржи концерт во рамките на циклусот „MUSICA VIVA“. Концертот е насловен „Вечер на Росини“ на кој ќе настапат студентите од вокално - инструменталниот оддел.