Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

НАЈНОВИ ИЗМЕНИ- МАЈСКО-ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2017/2018

Објавено на: 31 мај 2018

Почитувани студенти, во прилог се објавени термините за полагање на испитите во летната испитна сесија 2017/2018 со најнови измени !

ИСПИТНА СЕСИЈА Мај-Јуни 2018.pdf