Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Измени во есенска испитна сесија, септември 2018

Објавено на: 15 август 2018

Почитувани студенти, 

ве известуваме дека се направени измени во некои од термините во есенската испитна сесија. 
Сесијата со измените може да ја погледнете во прилог. 

Есенска испитна сесија 2018.pdf