Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

MUSICA VIVA - концерт на камерна музика

Објавено на: 08 декември 2014

На 10.12.2014 година (среда) со почеток во 19 часот ќе се одржи концерт на камерна музика од серијалот Musica Viva, на кој ќе настапат камерни состави од хармоники и пијано дуа на студенти на одделите за клавишни инструменти на ФМУ-Скопје.

Програма: