Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Распоред на приемни испити за кандидатите пријавени во вториот уписен рок

Објавено на: 14 септември 2018

 

Се известуваат сите кандидати за упис на прв циклус студии, пријавени во вториот уписен рок во учебната 2018/2019 година, дека распоредот на приемните испити е поставен во прилог.

Приемни испити, втор уписен рок.docx