Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

КОНКУРС ЗА ПОВРАТ НА СРЕДСТВА ЗА КУПЕН МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТ ЗА УЧЕБНАТА/АКАДЕМСКАТА 2018/2019 ГОДИНА

Објавено на: 27 септември 2018

Почитувани студенти, 


ве информираме дека на веб страната на  Министерството за образование и наука е објавен Конкурс за поврат на средства за купен музички инструмент за учебната 2018/2019 година. 

Целиот Конкурс и сите поврзани информации може да ги погледнете на следниов линк: