Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

ЈАВЕН ПОВИК за учество на XXII Ораторска вечер ,,Иво Пухан”

Објавено на: 20 ноември 2018

Организациониот одбор на Ораторската вечер ,,Иво Пухан” објавува

 ЈАВЕН ПОВИК

 за учество на XXII Ораторска вечер ,,Иво Пухан”

 

Сите заинтересирани за учество на XXII Ораторска вечер ,,Иво Пухан” се поканети на средба на учесниците која ќе се одржи во  петок (23.11.2018) во 12 часот во Салата за состаноци на Правниот факултет ,,Јустинијан Први” во Скопје.

Повикот е отворен за студенти од сите три циклуси студии на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј”.