Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Успешно реализирана работилницатa за современ танц на ФМУ – Скопје со словенскиот кореограф Урша Рупник

Објавено на: 26 март 2019