Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Концерт на Камерниот оркестар „Солисти на ФМУ“

Објавено на: 15 април 2019

Почитувани,
Ве покануваме на Концертот на Камерниот оркестар „Солисти на ФМУ“ под диригентското водство на проф. м-р Борјан Цанев. Концертот ќе се одржи во Камерната сала на НУ Филхармонија на РСМ на 23 април (вторник) 2019 година, со почеток од 20 часот.
Влезот е слободен.