Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Пријавување на испити во есенскиот испитен рок

Објавено на: 17 јули 2019

 С О О П Ш Т Е Н И Е

 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ДЕКА ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИТЕ ЗА ЕСЕНСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА(СЕПТЕМВРИ 2019), ЌЕ СЕ ВРШИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 20.8. - 23.8.2019 ГОДИНА.

 Потребни документи:       

  • Индекс;
  • Пријави за испити  (студентите може да ги пријават само испитите за кои добиле потпис од предметниот професор).

 

НАПОМЕНА:

Студентите имаат обврска пред доставувањето на пријавите, испитите ЗАДОЛЖИТЕЛНО да ги пријават и во електронскиот студентски сервис IKNOW.

 

Во прилог може да ја погледнете есенската испитна сесија (со последен датум на ажурирање 19.7.2019). 

Есенска испитна сесија 2019.pdf