Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Распоред за полагање на приемни испити, за кандидатите пријавени во вториот уписен рок, во учебната 2019/2020

Објавено на: 13 септември 2019

Во прилог може да го погледнете распоредот за полагање на приемните испити за кандидатите пријавени за упис на прв циклус студии, во вториот уписен рок од учебната 2019/2020 година. 

Приемни испити, втор уписен рок, 2019-2020.pdf