Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Распоред за полагање на приемни испити, за кандидатите пријавени во третиот уписен рок од учебната 2019/2020 година

Објавено на: 25 септември 2019

Се известуваат кандидатите пријавени за упис на прв циклус студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје, во третиот уписен рок од учебната 2019/2020 година, дека распоредот за полагање на приемните испити може да го погледнете во прилог. 

Приемни испити, трет уписен рок, 2019-2020.pdf