Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Прв академски час и доделување на индекси на новозапишаните студенти

Објавено на: 27 септември 2019

С О О П Ш Т Е Н И Е

за студентите за прв пат запишани во I година на Факултетот за музичка уметност - Скопје

 

Се известуваат студентите за прв пат запишани во I година на Факултетот за музичка уметност – Скопје, дека на 1.10.2019 (вторник) со почеток во 9:45 часот, во Концертната сала ќе се одржи прв академски час за прием на новата генерација запишани студенти на Факултетот, во учебната 2019/2020 година.

Во рамки на првиот академски час ќе се одржи свечен концерт и доделување на индексите.

 

*Присуството  е задолжително!