Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Известување во врска со приемните испити 2020/2021

Објавено на: 03 септември 2020

Почитувани кандидати,


Во продолжение може да ги погледнете резултатите од приемните испити одржани денес, 03.09.2020 година.

Со почит,
Одделение за студентски прашања
ФМУ-Скопје

РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ балет- современ- за објава.docx РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ МТП СОЛФЕЖ-за објава.docx РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СОЛФЕЖ ВИ ОДДЕЛИ за објава.docx