Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Конечни ранг листи

Објавено на: 09 септември 2020

Почитувани студенти,

Во продолжение може да ги погледнете конечните ранг листи за запишување на студенти во првиот циклус студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје.

 

Конечна државна квота 2020, за објава.docx Конечна кофинансирање 2020, за објава.docx Листа вон квота 2020, за објава.docx