Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Циклус предавања НАУЧНИ СРЕДИ, проф. д-р Соња Здравкова-Џепароска: Едукацијата како клучен фактор за квалитетна балетска продукција, 9 декември (четврток, поместено заради неработниот ден среда), почеток во 19 часот

Објавено на: 07 декември 2021

Во рамките на одбележувањето на 55 години од своето основање Факултетот за музичка уметност продолжува со циклусот НАУЧНИ СРЕДИ со предавањето на проф. д-р Соња Здравкова-Џепароска на тема „Едукацијата како клучен фактор за квалитетна балетска продукција“. Заради неработниот ден среда предавањето е поместено на 9 декември (четврток) и ќе се одржи на платформата zoom со почеток во 19 часот.

Сите заинтересирани можат да се приклучат на линкот:

Join Zoom Meeting https://us06web.zoom.us/j/83651115581

Meeting ID: 836 5111 5581